icon fotografie video beeldbewerking

Fotografie, video en beeldbewerking

We leven in een vluchtige, visueel ingestelde wereld, waardoor beelden een doorslaggevende rol spelen bij het bepalen van jouw merkidentiteit.
Sprengers heeft ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van professionele fotografie, videoshoots en beeldbewerking. We gaan voor jou op zoek naar de geschikte fotograaf in functie van de opdracht en de gewenste stijl. We selecteren, plannen en zorgen voor een professionele begeleiding. Kortom, het volledige plaatje.

icon fotografie video beeldbewerking

Fotografie, video en beeldbewerking

We leven in een vluchtige, visueel ingestelde wereld, waardoor beelden een doorslaggevende rol spelen bij het bepalen van jouw merkidentiteit.

Sprengers heeft ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van professionele foto- en videoshoots. We gaan voor jou op zoek naar de geschikte fotograaf in functie van de opdracht en de gewenste stijl. We selecteren, plannen en zorgen voor een professionele begeleiding. Kortom het volledige plaatje.

Geen praatjes over plaatjes

Impactvolle fotografie, daar komt meer bij kijken dan ‘strike a pose’. Beelden die inspireren en acties initiëren moeten aan meer dan één eis voldoen. Is de juiste setting voorzien? Kloppen de belichting en de scherptediepte? Stemt de compositie overeen met de marketingbriefing?

Of het nu gaat om packshots, portretten of architectuur, fotografie die hier geen rekening mee houdt, doet afbreuk aan jouw merk. Sprengers waakt erover dat voor, tijdens én na de opnames alles volgens de regels van de kunst verloopt.

Beeldbewerking met oog voor elk detail

Na de opnames bewerken we indien nodig de beelden, zodat ze de gewenste sfeer uitstralen: van stijlvol tot dynamisch, van strak tot uitbundig. Dat alles in lijn met de communicatiestrategie en de beoogde doelstellingen.

Ook specifieke fotoretouches zijn mogelijk: een vuile ondergrond wegwerken, een object uit de achtergrond verwijderen of een boom toevoegen. De mogelijkheden van beeldbewerking zijn eindeloos. We streven er steeds naar jouw verwachtingen te overtreffen.

Video, informatie en emotie

Van script tot storyboard, van opnames tot montage en ondertiteling. In alle fases die horen bij de realisatie van jouw corporate- of productvideo kan Sprengers een toegevoegde waarde leveren.

Jij vertelt ons je verhaal en wij bedenken het gepaste concept, tekenen het draaiboek uit en zorgen ervoor dat de opnames vlekkeloos verlopen. We gaan steeds opnieuw voor de perfecte mix tussen informatie en emotie zodat jouw boodschap bij je doelgroep binnenkomt en blijft hangen.

Cases Fotografie, video en beeldbewerking

Nieuwe branding en contentstrategie voor Kurma

Kurma - nieuwe branding in setting

Container Technics communicatiestrategie

Container Technics fotografie product haken

Datatune huisstijl en lancering

datatune logo

Katoen Natie video producties

katoen natie video inovyn

Katoen Natie fotografie

katoen natie fotografie sports toys

Fotografie – Overzicht

overzicht fotografie x
  • Passen we in het plaatje? Neem dan contact op voor een praatje.
  • En die foto’s, waar worden die nu geplaatst ? Ontdek hier hoe we alles mooi integreren in passende lay-outs.
  • Video gemonteerd, foto’s afgewerkt? Tijd om ze in een dynamische website te verwerken.