icon projectmanagement 2

Project management en drukwerkbegeleiding

Bij Sprengers houden we het graag eenvoudig. We hebben geen ingewikkelde hiërarchische structuren of complexe titels nodig om onze klanten een volwaardige service te bieden. We kiezen voor rechtlijnig project management.
Maar vergis je niet! Het is niet omdat er geen hoogdravende titels op onze naamkaartjes staan dat we niet tot het uiterste gaan om de bekendheid van jouw producten en diensten naar ongekende hoogtes te voeren.

icon projectmanagement 2

Project management en drukwerkbegeleiding

Bij Sprengers houden we het graag eenvoudig. We hebben geen ingewikkelde hiërarchische structuren of complexe titels nodig om onze klanten een volwaardige service te bieden.

Maar vergis je niet! Het is niet omdat er geen hoogdravende titels op onze naamkaartjes staan dat we niet tot het uiterste gaan om de bekendheid van jouw producten en diensten naar ongekende hoogtes te voeren.

Project manager (PM), één vast aanspreekpunt

Na een eerste kennismakinggesprek zorgen we er voor dat je met één vaste Project Manager kan samenwerken. Deze wordt jouw aanspreekpunt en begeleidt jouw project, hoe groot of klein ook, tot in de puntjes van begin tot einde.
Is dat dan het einde van de samenwerking? Bijlange niet!

Soms start het met één eenvoudige vraag: ‘kan je dit leafletje voor me opmaken en drukken?’ En voor je het weet, ben je samen begonnen aan een lucratieve, creatieve communicatiereis.

De meerwaarde van een goede PM

Jouw Project Manager verdiept zich in jou als klant. Hij is betrokken bij jouw services en/of producten. Dankzij dat sterk inlevingsvermogen én een kritische geest zorgt je PM voor een optimale interne en externe uitvoering en opvolging van de opdrachten.

Hij bewaakt timing en budget, dat spreekt voor zich. Maar een PM brengt ook alternatieve oplossingen of interessante extra’s aan om jouw merk of dienst nog meer onder de aandacht te brengen.

Doorwinterde drukwerkbegeleiding

De roots van Sprengers liggen in grafische vormgeving en print. Logisch dus dat onze Project Managers boven zichzelf uitstijgen om jouw drukwerk optimaal te begeleiden. Niet alleen een straffe vendor rating is quasi dagelijkse praktijk. Ook de kennis van drukpersen, papiersoorten, mailinghuizen, … wordt permanent bijgewerkt en met elkaar gedeeld.

Zo slagen we er in om zowel luxe brochures als vuistdikke catalogi niet enkel creatief en foutloos op te maken maar ook ‘in time & on budget’ op te leveren.

Vlekkeloze opvolging en afhandeling

Beschik je over een interne grafische cel en kan je de opmaak aanleveren? Prima! Dan stelt je Project Manager alles in het werk om met jouw bestanden het perfecte drukwerk te realiseren.

Jij kan op beide oren slapen terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze opvolging en afhandeling. Dit zowel voor kleine oplages als enkele tienduizenden exemplaren met tientallen wissels, afwerkingsvormen en leveringsadressen.

Klanten project management en drukwerkbegeleiding

  • Zin om jouw Project Manager te ontmoeten? Neem contact met ons op
  • Eens kijken waar een goede opvolging zoal toe leidt? Ontdek onze grafische cases.
  • Behoefte aan een stevige mediacampagne? Hier lees je alles over mediaplanning en -buying.