Wat kan Sprengers voor jou doen?


Communicatie in al zijn vormen is helemaal ‘ons ding’, onze klanten resultaten laten boeken ons doel. Bij Sprengers staan we te springen om jou verder te helpen.

Ben je op zoek naar een partner die je van A tot Z doorheen je communicatietraject begeleidt? Of wil je een beroep doen op een specifieke dienst?

Van één ding kan je zeker zijn, we gaan steeds voor de volle 100%.

Een overzicht van onze services

Strategie en concept

Uitdenken van een volwaardige communicatiestrategie op basis jouw doelstellingen en in functie van de beoogde doelgroepen. Gevolgd door de vertaling naar een sterk concept dat jouw dienst of product op een creatieve maar vooral doeltreffende manier in de markt zet.

Lees meerCases

Grafische vormgeving en DTP

Ontwerpen volgens de regels van de kunst, met een creatieve insteek en oog voor detail.  Jouw offline communicatie zal niet alleen weerspiegelen waar jouw merk voor staat, maar ook foutloos, binnen budget en volgens de huisstijl-regels opgemaakt zijn.

Lees meerCases

Logo, huisstijl en (re)branding

Creëren van hèt logo waardoor jouw merk zich op een positieve manier onderscheidt van de concurrentie. En natuurlijk ook een bijbehorende huisstijl met gepaste kleuren, lettertypes en beelden die perfect de ‘mood’ weergeven waar jij met jouw merk naar streeft.

Lees meerCases

Verpakking en POS

Vormgeven van succesvolle en efficiënte verpakkingen. Verpakkingen die zorgen dat jouw product opvalt in het winkelrek of helemaal tot z’n recht komt in de passende display. Vanuit het schap naar het winkelkarretje van jouw doelgroep, op een doeltreffende manier.

Lees meerCases

Copy en content

Schrijven van copy en (web)content die de juiste boodschap met de juiste tone of voice overbrengt naar jouw doelgroepen. Die het publiek binnentrekt en overtuigt van het verhaal waar jouw merk of dienst voor staat.

Lees meerCases

Mediaplanning en -buying

Inkopen en plannen van offline en online media volgens te halen doelstelling en beschikbaar budget. Als erkend bureau voor klanten in diverse branches zullen we ook voor jouw bedrijf altijd onderhandelen tot we de beste deal hebben voor de meest performante mediamix.

Lees meer

Fotografie, video en beeldbewerking

Organiseren en begeleiden van foto- en videoshoots. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar dat enkel en alleen wanneer het beeld jouw marketingbriefing weerspiegelt. Dat bereik je door te rekenen op professionals die voor, tijdens en na de opnames alles in goede banen leiden.

Lees meerCases

Webdesign en -development

Ontwikkelen van websites en one-pagers in een passend design, de juiste CMS en volgens de meest recente SEO-regels. Websites die niet enkel mooi ogen, maar bezoekers ook aanzetten tot de actie die jij wenst.

Lees meerCases

Signalisatie en belettering

Uittekenen, ontwerpen en begeleiden van alle indoor en outdoor signalisatie. Ook dat maakt deel uit van je brand. Wij zorgen er voor dat dit niet stiefmoederlijk behandeld wordt en ook mooi aansluit op jouw branding en merkpositionering.

Lees meerCases

Design beursstands en events

Bijdragen tot de finishing touch die jouw beursstand of event ‘af’ maakt. Wil je jouw bedrijf of merk laten shinen op een beurs of met een event? Daar komt aardig wat bij kijken! We nemen graag wat zorgen uit je handen door ons toe te leggen op grafisch ontwerp en uitvoering van diverse communicatie elementen.

Lees meerCases

Projectmanagement en drukwerkbegeleiding

Voor al je projecten kan je een beroep doen op je vast aanspreekpunt, je persoonlijke project manager of PM. Die kent je merk en verdiept zich in je visie, doelgroep en doelstellingen. Samen bouwen jullie aan een mooie communicatietoekomst waarbij je PM ook budget en timing zal bewaken.

Lees meer

Illustraties, stripverhalen en cartoons op maat

Vanuit onze eigen passie en ervaring voor stripverhalen, cartoons en illustraties startte Sprengers enkele jaren geleden met een tof zijproject: Striptekenaar gezocht. Tekeningen slagen er immers in om ingewikkelde materie op een laagdrempelige en plezierige manier over te brengen.

Lees meer