Over Sprengers - maar ook over jou


Zoek jij een no-nonsense bureau dat jouw belangen vooropstelt? Dan zit je bij Sprengers aan het juiste adres. Bij ons gaat het om jouw doelstellingen en jouw verwachtingen, daar hebben we steeds een realistische kijk op.

Het ene moment zijn we ‘quick-fixers’ (nee, daar is niks mis mee!) die je snel uit de nood kunnen helpen. Het andere moment gaan we all-in! We scheppen structuur en duidelijkheid in het verhaal dat jij wil brengen en vertalen het vervolgens naar een creatieve, doelgerichte campagne waarbij we de juiste kanalen inzetten.

Waar het ook om gaat, we leggen steeds al onze ervaring in de weegschaal, met onverminderd enthousiasme.

Zin in een eerste gesprek?

We luisteren naar jou

Wat je vraag ook is, je krijgt onze onverdeelde aandacht. We luisteren actief naar jouw wensen en ideeën en verdiepen ons met plezier in jouw doelgroep en product of dienst.
Door die grondige aanpak komen we met écht effectieve oplossingen. Zo bouwen we aan een duurzame, resultaatgerichte samenwerking.

Een afspraak is een afspraak

Goede afspraken maken de beste vrienden. Onze aanpak is dan ook gebouwd op transparantie en vertrouwen. Dankzij glasheldere offertes en realistische timings weet je waar je aan toe bent. En omdat we sterk geloven in korte lijnen zal je steeds een beroep kunnen doen op je vaste contactpersoon, de gepassioneerd met je mee denkt en alles in goede banen leidt.

Samen sterk werkt

Het Sprengers team bestaat uit een stel enthousiaste en betrokken specialisten. We zijn echter geen allesweters en laten ons dan ook graag bijstaan door een vast netwerk van experten die, net als wij, met een waanzinnige inzet voor jou aan de slag gaan. Zo kan je rekenen op uitmuntende fotografie, doordachte copy, passend online inzicht … Kortom, we zorgen ervoor dat jij je doelstelling haalt.