katoen natie video inovyn

Een sterk verhaal, gegoten in een aantrekkelijke video

Katoen Natie heeft heel wat te vertellen. Niet alleen het bedrijf en de diverse afdelingen kunnen onderwerp zijn voor ‘epic movies’. Ook services, how-to’s en klantencases komen tot leven via gerichte, attractieve video’s.

Deze video’s worden internationaal ingezet om nieuwe klanten aan te trekken of om binnen het bedrijf de werknemers op de hoogte te brengen van nieuwe richtlijnen en toepassingen.

Van storyboard tot de ideale video crew

Voor de start van iedere videoproductie doorlopen we samen met de opdrachtgever binnen Katoen Natie een vast stappenplan.
In een strategisch gesprek leggen we specifieke doelstellingen vast en bepalen we de USP’s die naar voor moeten komen. Op basis hiervan werken we een storyboard en script uit.

Nadien volgt de  samenstelling van de complete (video)crew; camera, geluid, dronecrew, chauffeurs, acteurs, …

We leggen de locaties vast, en zorgen ervoor dat we over de nodige vergunningen beschikken om in vaak gelimiteerde en beveiligde omgevingen aan de slag te gaan.

Perfecte service, van opnames tot montage en afwerking

Eens op set staat Sprengers in voor de regie en aansturing van alle betrokken partijen. Mocht er iets niet volgens plan lopen zijn we daar om snel te schakelen en zo alsnog mooie en relevante beelden op te nemen.

We begeleiden nadien de montage, kiezen de geschikte muziek en coördineren de voice-over die de begeleidende teksten inspreekt.
Het eindresultaat? Telkens weer een video helemaal in look & feel van Katoen Natie, die niet enkel de visibiliteit bevordert maar zowel intern als extern de boodschap van Katoen Natie uitdraagt.

Nog meer cases

Katoen Natie fotografie

katoen natie fotografie sports toys

Datatune huisstijl en lancering

datatune logo

Nieuwe branding en contentstrategie voor Kurma

Kurma - nieuwe branding in setting