gekkoo

Ontwerp en opmaak magazine

Ontwerp en opmaak magazine

Creatie van een magazine op maat van de Gekkoobende

4 x per jaar verzorgt Sprengers het grafisch ontwerp en de opmaak van het Gekkoo magazine. Het infoblad van de Antwerpse jeugdwerkorganisatie Gekkoo.
Daarbij wordt er over gewaakt dat het ontwerp aansluit op de leefwereld van de doelgroep, kinderen vanaf 3 jaar. Zo zijn de teksten rijkelijk voorzien van passende foto’s en knotsgekke illustraties, door Sprengers gerealiseerd. Ook spelletjes met een educatiever waarde worden opgenomen in de lay-out. De doelgroep kan hierdoor spelenderwijs kennismaken met de leefwereld van Gekkoo.

Vormgeving die inspeelt op de behoeften van de ouders

Het magazine bevat ook de alle informatie over de verschillende kampen en naschoolse activiteiten. Deze wordt weergegeven in een toegankelijk en overzichtelijk grafisch ontwerp, zodat ook de ouders makkelijk de nodige gegevens kunnen terugvinden in het magazine.

Posters, leaflets in een bijpassende lay-out

Naast het magazine zorgt Sprengers ook voor de opmaak van ondersteunend materiaal voor de activiteiten van Gekkoo. Posters worden opgehangen in scholen, en de kinderen krijgen leaflets mee naar huis.
Alles steeds in dezelfde herkenbare, vrolijke stijl die de aandacht van de doelgroep trekt en er mee voor zorgt dat de boodschap duidelijk overkomt.

Van grafisch ontwerp tot druk en verspreiding

Sprengers verzorgt niet enkel de opmaak van de verschillende elementen. We coördineren ook de druk en verspreiding, via postmailings en via de scholen. Hierbij zorgen we voor de beste afwerking aan de meest voordelige prijs, zodat Gekkoo zijn doelgroepen zo optimaal mogelijk kan bereiken.