Beefeater cover Masterbrand Flags

Brits paradepaardje blijft shinen dankzij grafische pareltjes

Beefeater Dry Gin is de absolute klassieker binnen de familie van London Dry Gins. Het merk bestaat al sinds 1862 maar blijft top of the bill door steeds opnieuw z’n liefhebbers te verrassen. Dat doet het o.a. met tijdelijke, verfrissende aanpassingen aan de huisstijl zonder aan de essentie te raken. Sprengers werkte mee aan het grafisch design van één van deze vernieuwingen.

Origineel POS materiaal

Zo bracht de gin, om de Britse oorsprong te benadrukken, een tijdelijke Union Jackverpakking op de markt. Deze speciale editie wilden ze met het nodige Brits flegma in de kijker zetten. Daarom creëerde Sprengers een opvallende display in de vorm van de ‘very British telephone booth’.

beefeater display ontwerp telefooncel

Event dressing - grafische realisaties

Beefeater wint steeds meer terrein in de gin-wereld. Door aanwezig te zijn op evenementen en festivals bereikt het merk nieuwe doelgroepen en behoudt het zijn afzetmarkt.

Sprengers zorgde voor de aankleding van diverse stands en realiseerde ook het grafisch design van posters, uitnodigingen en roll-up banners. Ook tegen de creatie van luxe-verpakkingen zeggen we geen nee, maar gaan we voor een volmondige ‘cheers’!

Nog meer cases met grafisch design

Verpakkingen – Overzicht

overzicht verpakking ontwerp

Ricard promotiemateriaal

ricard geel

Roeselare: event shoppingstad van de toekomst

roeselare casebeeld