Beefeater cover Masterbrand Flags

Brits paradepaardje blijft shinen dankzij grafische pareltjes

Beefeater Dry Gin is de absolute klassieker binnen de familie van London Dry Gins. Het merk bestaat al sinds 1862 maar blijft top of the bill door zich steeds opnieuw onder de aandacht te brengen van de liefhebbers. Dat doet het onder meer met tijdelijke, verfrissende aanpassingen aan de huisstijl zonder aan de essentie te raken.

Origineel POS materiaal

Zo kwam de gin, om de Britse oorsprong te benadrukken, tijdelijk met een Union Jack verpakking op de markt. Om deze speciale editie met het nodige Brits flegma in de kijker te zetten, creëerde Sprengers een opvallende display in de vorm van de ‘very British telephone booth’.

beefeater display ontwerp telefooncel

Event dressing - grafische realisaties

Beefeater wint steeds meer terrein in de gin-wereld. Onder meer de aanwezigheid op events en festivals zorgt er voor dat het merk nieuwe doelgroepen aanboort en zo zijn afzetmarkt op peil houdt.  Sprengers zorgde voor de aankleding van diverse stands en realiseerde ook het grafisch design van posters, uitnodigingen, roll-up banners die het plaatje vervolledigen. Ook tegen de creatie van luxe-verpakkingen zeggen we geen nee, maar gaan we voor een volmondige ‘cheers’!

Nog meer cases met grafisch design

Beursstand ontwerp – Overzicht

overzicht beursstand

Ricard promotiemateriaal

ricard geel