Hoya tabletent

Zichtbare marketing ondersteuning voor opticiens

HOYA Vision Care produceert wereldwijd brillenglazen en andere optische producten. HOYA Lens Belgium doet voor al haar communicatie een beroep op Sprengers.

De jarenlange samenwerking tussen de marketing afdeling van Hoya en Sprengers zorgt voor de nodige synergie. Alle catalogi verzorgen we tot in de puntjes zodat ze elke oogtest doorstaan. Ook de realisatie van folders, leaflets en brochures verloopt steeds binnen timing en budget. Zo ontvangen alle opticiens uit de Hoya groep het nodige marketing materiaal om hen het zicht van hun klanten op scherp te stellen.

Een klare kijk op POS materiaal

Het opmaken van het uitgebreide POS materiaal wordt eveneens van A tot Z door onze diensten verzorgd. We bedenken unieke displays en opvallende gadgets, die de verkoop bij de opticiens ondersteunen en vergemakkelijken.

Ook de distributie van dit materiaal behoort tot het servicepakket van Sprengers. We onderhandelen met drukkers en mailinghuizen om zo de beste condities te verkrijgen. Dat doen we niet met de ogen toe (we gaan voluit voor de beste prijs/kwaliteit verhouding), maar bij Hoya weet men wel dat men op beide oren kan slapen.

Nog meer cases

Seiko Optical – een nieuwe kijk op POS-materiaal

Seiko POS materialen etalage bestickering

Grafisch design voor Beefeater events

Beefeater cover Masterbrand Flags