katoen natie transport brochure

Vaste communicatiepartner, en dat al meer dan 20 jaar

Katoen Natie doet al meer dan 20 jaar een beroep op Sprengers voor de realisatie van al haar grafisch drukwerk. Een brochure waarin specifieke services worden toegelicht? Folders met technische instructies? Kalenders? Wenskaarten? Alles wordt met hetzelfde professioneel enthousiasme van A tot Z uitgewerkt en gedrukt.

Consistente en herkenbare vormgeving

Als wereldwijde speler, werkzaam in uiteenlopende markten, is herkenning voor Katoen Natie van cruciaal belang. De kracht, het dynamische en het solide van de groep moet weerspiegeld worden in alle communicatie elementen.

Een doorgedreven en consistente toepassing van de huisstijl is dan ook iets waar Sprengers steeds over waakt. Niet enkel de grafische vormgeving, maar ook de fotografie en de tone of voice van de copy vormen steeds een geheel en dragen samen een sterke, vitale boodschap uit.

Wij werken op regelmatige basis samen met Sprengers. Elke keer dat wij hen inzetten voor een project weten ze zich goed te verdiepen in de materie en de juiste toon te vinden. Sprengers is een betrouwbare partner voor haar klanten en stelt zich altijd erg flexibel op!
– Sascha De Keersmaecker, Katoen Natie

Nog meer cases

Absolut POS design

Absolut electric key visual

Motrac buitensignalisatie en gevelreclame

Motrac branding Antwerpen detail logos

Branding en signalisatie Katoen Natie

katoen natie fotografie branding silopark

Hoya marketing ondersteuning

hoya miyosmart poster