katoen natie headquarters brochure leaflet bladwijzer

Vaste communicatiepartner, en dat al meer dan 20 jaar

Katoen Natie doet al meer dan 20 jaar een beroep op Sprengers voor de realisatie van al haar grafisch drukwerk. Een brochure waarin specifieke services worden toegelicht? Folders met technische instructies? Kalenders? Wenskaarten? Alles wordt met hetzelfde professioneel enthousiasme van A tot Z uitgewerkt en gedrukt.

Consistente en herkenbare vormgeving

Als wereldwijde speler, werkzaam in uiteenlopende markten, is herkenning voor Katoen Natie van cruciaal belang. De kracht, het dynamische en het solide van de groep moet weerspiegeld worden in alle communicatie elementen.

Een doorgedreven en consistente toepassing van de huisstijl is dan ook iets waar Sprengers steeds over waakt. Niet enkel het grafische drukwerk in het algemeen, maar ook de fotografie en de tone of voice van de copy vormen steeds een geheel en dragen samen een sterke, vitale boodschap uit.

Wij werken op regelmatige basis samen met Sprengers. Elke keer dat wij hen inzetten voor een project weten ze zich goed te verdiepen in de materie en de juiste toon te vinden. Sprengers is een betrouwbare partner voor haar klanten en stelt zich altijd erg flexibel op!
– Sascha De Keersmaecker, Katoen Natie

Nog meer cases

Absolut POS design

Absolut electric pos design

Reis- en inspiratiegids voor Toerisme Waasland

ToerismeWaasland gids layout boekje

Contech rebranding

Contech Uitgelicht Beeld

Grafisch design voor Beefeater events

Beefeater cover Masterbrand Flags