absolut vodka electrik pos design

Een vleugje Zweeds POS design in het winkelpunt

Originele invalshoeken en opvallende limited editions zijn hét kenmerk van Absolut. Bij het Zweedse vodka-merk staat stilistisch design op de eerste plaats, naast hoogstaande kwaliteit.

Om de opmerkelijke verpakkingen onder de aandacht te brengen, kiest het merk steeds voor in het oog springend POS materiaal. Sprengers zorgt voor de creatie van displays, wobblers, kubus-torens, totems en shelfstoppers. We combineren steeds functionaliteit met indrukwekkend design.

De nacht veroverd vanop het winkelpunt

Met de ‘Turn tonight electrik!’ editie richtte Absolut de pijlen op het nachtleven. Een mooie limited edition bottle in electric blue en metallic silver riep meteen de juiste sfeer op.

Ook bij Sprengers waren we onmiddellijk enthousiast om hiervoor passend POS materiaal uit te werken. Daar moesten we geen nachtje over slapen!

POS in alle kleuren van de regenboog

Al jarenlang zet de Absolut Company zich in voor gelijke rechten en draagt ze de LGBTQ-gemeenschap een warm hart toe. Om dat engagement extra in de (felgekleurde) verf te zetten, werd een regenboogfles ontwikkeld: Absolut Colors.

Met sterk POS design bijdragen aan een kleurrijke wereld, dat was iets wat we bij Sprengers met veel plezier deden.

Nog meer cases

Ricard promotiemateriaal

ricard geel

Hoya marketing ondersteuning

Hoya Marketing x

Seiko Optical – een nieuwe kijk op POS-materiaal

Seiko POS materialen etalage bestickering

Highend marketingondersteuning voor SEIKO Optical

Seiko marketing advertentie banner