sprengers gekkoo magazine covers

Creatie van een magazine op maat van de Gekkoobende

Vier keer per jaar verzorgt Sprengers het grafisch ontwerp en de opmaak van het Gekkoomagazine van de Antwerpse jeugdwerkorganisatie Gekkoo.
Elke keer maken we een ontwerp dat aansluit op de leefwereld van de doelgroep, kinderen vanaf 3 jaar. Zo zijn de teksten rijkelijk voorzien van passende foto’s en knotsgekke illustraties, in-house gerealiseerd. Ook educatieve spelletjes krijgen een plaats in de lay-out. De doelgroep kan hierdoor spelenderwijs kennismaken met de leefwereld van Gekkoo.

sprengers gekkoo magazine open 2

Vormgeving die inspeelt op de behoeften van de ouders

Het magazine bevat de nodige gegevens over de verschillende kampen en naschoolse activiteiten. Een toegankelijk en overzichtelijk ontwerp zet de activiteiten op een rij, zodat ook de ouders makkelijk alle informatie terugvinden.

sprengers gekkoo magazine open

Van grafisch ontwerp tot druk en verspreiding

Sprengers houdt zich niet alleen bezig met de opmaak van de verschillende elementen. Ook de druk en verdeling, via postmailing en via scholen, coördineren we van begin tot einde. Hierbij voorzien we de beste afwerking aan de meest voordelige prijs zodat Gekkoo zijn doelgroep optimaal kan bereiken.

sprengers gekkoo leaflet woensdagbende

Posters, leaflets in een bijpassende lay-out

Naast het magazine zorgen we ook voor de opmaak van ondersteunend materiaal voor de Gekkoo-activiteiten, zoals posters en leaflets. De posters hangen op in scholen en kinderen krijgen de leaflets mee naar huis.

Alles verschijnt steeds in dezelfde herkenbare, vrolijke stijl die de aandacht trekt en de boodschap duidelijk overbrengt.

sprengers gekkoo poster

Nog meer cases

Contech rebranding

Contech Uitgelicht Beeld

Seiko Optical – een nieuwe kijk op POS-materiaal

Seiko POS materialen etalage bestickering

Grafisch drukwerk voor Katoen Natie

katoen natie brochure transport - grafisch drukwerk

OhmIQ – Branding zo helder als water

OhmIQ Branding Labels