Seiko POS materialen etalage bestickering

SEIKO Optical is een van de grootste spelers in de wereld van zonnebrilglazen. Het merk klopte bij Sprengers aan voor de uitwerking van nieuwe POS-materialen. Gedaan met generieke posters van zonnebrildragers op de fiets of het strand. Wij gingen samen met SEIKO Optical op zoek naar een frisse en unieke aanpak om de meer dan 210 kleuren zonnebrilglazen in de kijker te zetten bij opticiens en hun klanten.

Een nieuw verhaal…

210 kleurvarianten in zonnebrilglazen, dat is een van de USP’s waar SEIKO Optical mee uitpakt. Voor ieder wat wils, dus. En dat is meteen de basis waarop onze copywriter zich baseerde om een nieuw merkverhaal te schrijven, met de slogan Creëer precies je eigen stijl. De achterliggende boodschap: of je nu natuurliefhebber, fietser of fashionista bent, SEIKO Optical heeft de perfecte kleur zonnebrilglazen die helemaal bij jouw stijl past.

... en nieuw POS-materiaal.

We schreven niet alleen mee aan een nieuw merkverhaal, we gingen ook op zoek naar een originele manier om al die 210 kleuren weer te geven. En dat wilden we niet doen via een saaie kleurenkaart. Nee, onze grafische experts ontwierpen een high-end brochure op hoogwaardig papier, met de look & feel van een kunstboek. Het resultaat: een stijlgids die klanten inspireert en hen tegelijkertijd ook helpt een eigen stijl te creëren.

Seiko POS-materialen Brochure cover binnenwerk

Ook ontwierpen we een volledig pakket aan POS-materialen en etalage-inrichtingen. Opticiens konden kiezen uit standaardposters en -banners, maar we boden hen ook de mogelijkheid van een volledige etalagewrap.

 

SEIKO Colours biedt een regenboog aan mogelijkheden. Dat kleurengamma maakten we tastbaar in een elegante, eigentijdse en inspirerende brochure en al even stijlvol POS-materiaal.

Seiko POS materialen Box fashion
Seiko POS materialen Box polarthin
Seiko POS materialen Box sensityl
Seiko POS materialen Box mirror

Nog meer cases

Buvetex rebranding

Buvetex logo

Branding en signalisatie Katoen Natie

katoen natie fotografie branding silopark

Rebranding Bedtime

Bedtime naamkaart

OhmIQ – Branding zo helder als water

OhmIQ Branding Labels