Seiko lenzen marketing advertentie banner

Highend communicatiemateriaal voor SEIKO Optical

Seiko Optical clipcase brochure

SEIKO Optical staat synoniem voor precisie, technologie en innovatie in kijkoplossingen. Daarbij houdt het merk één doel altijd voor ogen: stijlvolle brillenglazen ontwikkelen van topkwaliteit.

Maar hoe vertaal je die focus nu naar highend marketingondersteuning waarmee zelfstandige opticiens SEIKO Optical-producten in de picture kunnen zetten?
Met die vraag klopte SEIKO Optical aan onze deur.

SEIKO Optical gooit grote ogen met marketingmateriaal van superieure kwaliteit

Bij elke nieuwe briefing dompelen we ons team helemaal onder in de visie, missie en look & feel van SEIKO Optical. Daarna volgen er steeds een reeks voorstellen. Of het nu gaat om folders, posters of roll-up banners, beursstanden of nog ander materiaal,  ze zijn steeds strak en stijlvol vormgegeven en high-end. Precies zoals SEIKO Optical zelf.

Naast de grafische vormgeving kan het merk ook op ons rekenen voor het drukken en verzenden van het materiaal: dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor hun drukwerk én een stipte verzending. Zo komt de highend marketingondersteuning steeds mooi op tijd aan bij de opticiens.

Seiko Optical rollup banners
Seiko marketingondersteuning etalage

Nog meer cases

Reis- en inspiratiegids voor Toerisme Waasland

ToerismeWaasland gids layout boekje

POS-materiaal voor Bumbu

POS-materiaal