overzicht Promotiemateriaal

Maak je klanten warm met promotiemateriaal van de bovenste plank

Belgen zijn promojagers!
Ons creatieve team bedenkt en creëert promotiemateriaal dat niet alleen mooi is, maar ook resultaten oplevert. Want laten we eerlijk zijn, Belgen zijn echte promojagers. Wil je je verkoop een flinke boost geven? Dan ben je bij Sprengers aan het juiste adres.

Gedrukt én digitaal promotiemateriaal: we’ve got you covered

Sales promotion is meer dan alleen een mooie poster of een flashy reclamespot. Het gaat om het creëren van een ervaring die klanten aanspreekt en aanzet tot actie. En dat is precies wat wij doen.

Sales promotion coupon Lillet

Knap sales-materiaal laat je merk opvallen en helpt je klanten te overtuigen. Van neck hangers tot shelf dividers en van table tents tot digitale banners en newsletters … de mogelijkheden om jouw merk en producten in de kijker te zetten zijn eindeloos.

Alles begint met een goed ontwerp. Samen met jou halen we alles uit de kast om de meest effectieve, creatieve en innovatieve sales promotion-campagne op poten te zetten. Als eenmalige campagne of binnen een groter concept.

Zowel in digitaal als in gedrukt promomateriaal bouwden we een uitgebreide expertise op. Van idee tot realisatie, op ons kan je rekenen voor ijzersterke sales-campagnes.

Je sales boosten? Dat kan zo!

Wil je je merkbekendheid vergroten of je verkoop een boost geven? Dan hebben we een breed gamma aan opties om uit te kiezen.

Coupons en neckhangers

Papieren of digitale kortingsbonnen zijn perfect voor tijdelijke acties of om nieuwe producten te introduceren. Klanten houden van een goede deal!

Labels die aan de hals van een fles of pot hangen, vallen meteen op en zijn daardoor ideaal voor speciale aanbiedingen.

Sales promotion ballantines brazil promotiemateriaal neckhanger

Shelf talkers, wobblers en meer

Kaartjes of bordjes die aan winkelschappen hangen, trekken ook in drukke winkelomgevingen de aandacht naar jouw producten. Ook de kleine wiebelende varianten zijn perfect om de aandacht te trekken waar het echt telt: het product zelf.

Heb je iets specifieks in gedachten dat je niet in onze lijst ziet? Neem contact met ons op. We houden van een uitdaging en werken graag iets unieks uit dat perfect bij jouw merk past.

Sales promotion shelf talker lillet
Sales promotion digitale nieuwsbrief absolut tomorrowland

Digitale banners en newsletters

Heb je een webshop of voer je online campagnes? Opvallende digitale banners benadrukken promo’s of nieuws.

Wil je een langdurige relatie opbouwen met je klanten? Houd ze met een nieuwsbrief op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Wij zorgen voor verrassende visuals die passen bij jouw verhaal.

Klaar om jouw unieke promo-ideeën tot leven te brengen?
Of je nu een van onze standaardopties kiest of iets unieks wilt, we staan klaar om je te helpen.
Stuur ons een bericht.

Nog meer cases

Highend marketingondersteuning voor SEIKO Optical

Seiko marketing advertentie banner

HOYA marketing ondersteuning

Hoya Marketing x

POS-materiaal voor Bumbu

POS-materiaal

Absolut POS design

Absolut electric pos design