Bumbu POS-materiaal

Bumbu: Barbadiaanse flair in POS en promotiemateriaal

Pernod Ricard Belgium doet al jarenlang beroep op Sprengers voor de creatie van het POS- en promotiemateriaal van haar merken. Ook voor Bumbu – de stoutmoedige rum uit de portefeuille – creëerden we herkenbare displays en ander POS-materiaal in een opvallende stijl .

Straffe huisstijl in opvallende POS

Bumbu wordt gemaakt in een historische distilleerderij die in 1893 in Barbados werd opgericht. De zware flessen met gouden kruis en oversized kurk lijken wel rechtstreeks van een piratenschip te komen.

Toen Pernod Ricard Belgium bij ons aanklopte voor de ontwikkeling POS-materiaal, gingen we aan de slag met de stoere en gedurfde stijl van het merk.

POS-materiaal Prepack display

Dankzij onze duurzame samenwerking weet Pernod Ricard Belgium dat het team van Sprengers sterk is in het bedenken én ontwerpen van unieke displays en andere marketingmaterialen – zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Leesbaarheid en een duidelijke boodschap blijven prioriteit nummer één.

Verschillende toepassingen voor een maximale visibiliteit

Verankerd in de huisstijl van Bumbu ontwierpen we digitale banners, verschillende flyers, een flyer met coupon, displays (spiders en prepack displays), beach flags, roll-ups, …

Het resultaat? Wel, zoals een goede schatkaart de weg leidt naar goud, zo leidt dit sterke POS- en marketingmateriaal klanten zonder omwegen naar Bumbu!

Nog meer cases met grafisch design

Jameson marketing ondersteuning

jameson st patrick x

Roeselare: event shoppingstad van de toekomst

roeselare casebeeld

Ricard promotiemateriaal

ricard geel

Seiko Optical – een nieuwe kijk op POS-materiaal

Seiko POS materialen etalage bestickering