OVER ONS

Een communicatiebureau dat elk project van A tot Z uitwerkt, van strategie en planning tot grafisch ontwerp en productie.

Sprengers is de partner die dicht bij u staat. Om gericht mee te denken, luisteren we graag eerst aandachtig naar uw noden.

Bij Sprengers gaan we telkens weer voor doeltreffende communicatie. Voor ons staat elke stap in het teken van het resultaat.

We beginnen met aandachtig te luisteren

We beginnen met aandachtig te luisteren

Om gericht mee te denken, en om effectieve oplossingen te ontwikkelen. Als een partner die dicht bij u staat. Een partner ook, die voluit gaat voor uw groei. Zo bouwen we aan duurzame samenwerkingen die keer op keer resulteren in de beoogde resultaten.

Elk succesverhaal begint bij duidelijke afspraken.

Elk succesverhaal begint bij duidelijke afspraken.

Onze aanpak is dan ook gebouwd op transparantie en vertrouwen. Dankzij glasheldere offertes weet u steeds waar u aan toe bent. En omdat we sterk geloven in overleg en inspraak, betrekt een vaste contactpersoon u proactief bij elke stap van de samenwerking.

Communicatie moet voor u werken

Communicatie moet voor u werken

Daar zijn we bij Sprengers van overtuigd. We zetten onze competenties dan ook graag in om uw doelstellingen te realiseren. We hebben alles in huis om elke stap in het traject succesvol te zetten: van strategie tot creatie, van advies tot uitvoering.

Sprengers brengt telkens de juiste mensen samen

Sprengers brengt telkens de juiste mensen samen

Professionals die verregaande expertise combineren met een passie voor hun vak. Ons vast kernteam wordt versterkt door een netwerk van specialisten: copywriters en designers bijvoorbeeld, maar ook online consultants of 3D-experts.