ONZE SERVICES

Je zou het full service kunnen noemen, of one stop shop. Sprengers Communicatiebureau heeft alles in huis om ieder communicatietraject tot een succesvol einde te brengen.

Onze competenties en tools hebben alvast 1 ding gemeen. Ze zijn er zonder uitzondering op gericht om uw doelstellingen te realiseren.

Strategie en advies

Een doordachte communicatiestrategie is geen overbodige luxe meer. Segmenten evolueren razendsnel, de manieren om hen te bereiken nog sneller. Sprengers ontwikkelt een strategie die zonder omwegen op uw doelstellingen mikt. Met kennis van zaken én in dialoog. Zo verstevigen we uw marktpositie en maken we uw merk sterk.

lees onze cases

Merkidentiteit

In een wereld die steeds complexer wordt kan u maar beter een eigen gezicht hebben. Daarom ontwikkelt Sprengers de ingrediënten die uw merk- en/of bedrijfsnaam authentiek maken. We ontwerpen niet alleen verrassende logo’s of een aantrekkelijke huisstijl, maar zetten ook onze knowhow in op het vlak van corporate communicatie en PR. Is uw huidige merkidentiteit aan opfrissing toe? Dan zorgen wij voor een geslaagde make-over.

lees onze cases

Merkcommunicatie

U heeft uw producten en diensten met zorg en expertise ontwikkeld. Ze verdienen het om als sterke merken in de markt gezet te worden. Sprengers doet alles wat nodig is om de kwaliteiten van uw aanbod effectief in het voetlicht te plaatsen. Met woorden en beelden die hun doel niet missen, met kanalen en media die de doelgroep vastgrijpen.

lees onze cases

Promotionele communicatie

Wanneer de klant een winkel of warenhuis bezoekt, is het moment van de waarheid aangebroken voor uw product. Sprengers zet dat moment om naar een daadwerkelijke aankoop. Met onze ruime ervaring in de ontwikkeling van POS-materiaal werken we uw product in de kijker. Met in het oog springend resultaat.

lees onze cases