Media planning & media buying

Media planning & media buying

Marktkennis, prijs en service.

Voor de meeste van onze klanten verzorgen we het hele traject voor hun advertenties, van concept, copy en layout, tot media planning, media buying en opvolging.

Sommige van onze klanten hebben echter zelf een uitgebreide interne communicatie-afdeling, en besteden enkel de laatste stap van het verhaal uit: planning & buying. Sprengers kent het alsmaar evoluerend medialandschap door en door, en we kunnen daarom telkens een effectief en relevant mediaplan voorleggen.

Ook voor de aankoop van diverse media kunnen we het verschil maken. Dankzij onze erkenning als reclamebureau en onze goede relaties met verschillende media en regies vind je bij ons steeds een uiterst competitieve prijs. Dit voor traditionele print media in magazines en kranten, maar evengoed online, op radio en tv, indoor & outdoor affichage, tram- en bushokjes en op het openbaar vervoer (trams en bussen).

Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloze opvolging en afhandeling, zodat onze klanten op hun beide oren kunnen slapen vanaf ze ons hun bestanden hebben toevertrouwd.

Enkele klanten waarvoor we de media planning/buying verzorgen: