Astron Rough Pro

Lancering nieuw product

Lancering nieuw product

Smartphones & Tablets voor ruwe gebruikers.

In samenwerking met het digitaal bureau Mundo Digitalis hielp Sprengers bij de lancering van Astron Rough Pro smartphones en tablets.

Astron is de exclusieve verdeler van de Rough Pro toestellen, state-of-the art Android smartphones en tablets die bovendien schokbestendig en waterdicht zijn. Astron ontwikkelt voor deze toestellen ook solutions en applicaties op maat voor allerlei klanten uit de logistiek, maritieme wereld, transportsector, bouwsector, … Binnenkort komen er aangepaste versies voor de petrochemie en de olie en gas industrie, met toestellen die explosieveilig zijn, en voor de zorgsector, waarbij de toestellen professioneel ontsmet kunnen worden.

Ontwikkeling huisstijl

Om dit product in de markt te zetten in België, creëerde Sprengers een nieuwe huisstijl op basis van een bestaand logo, en ontwierp verpakkingen, website, handleidingen, promotiemateriaal enz. Ook organiseerden we een product lancering in het bijzijn van een selectie vakjournalisten, klanten en prospecten.

Wereldwijde klant

Kort na de afwerking van de Belgische huisstijl, werd door de internationale producent gekozen om de door ons gemaakte huisstijl en layouts wereldwijd door te trekken (in eerste instantie naar Frankrijk, Afrika, Nederland, VS), een mooi compliment voor Sprengers!