Katoen Natie

Wervingscommunicatie

Wervingscommunicatie

Katoen Natie helpen zoeken naar nieuwe werknemers

Een constant groeiende wereldspeler als Katoen Natie heeft non-stop nieuwe mensen nodig. Ze zijn continu op zoek naar allerlei verschillende profielen en dit op heel wat internationale locaties. Het bedrijf gelooft sterk in het potentieel van haar mensen, de internationaal gebruikte slogan is niet voor niets “Our people make the difference”.

Voor de vestigingen in Antwerpen en Gent, de twee grootste en snelst groeiende sites van België was de uitdaging extra groot om een constante instroom aan goede profielen te genereren. Er was nood aan een gestructureerd plan voor wervingscommunicatie en ondersteuning van de recrutering.

Communicatietools voor recrutering

Sprengers rolde een communicatieplan uit om Katoen Natie als werkgever te ondersteunen in haar communicatie naar potentiële nieuwe collega’s. Daarnaast ontwikkelden we enkele tools voor ondersteuning op jobbeurzen, en advertenties en bestickering van bussen om de visibiliteit aan te wakkeren bij relevante doelgroepen. Ook organiseerden we heel gerichte activaties om studenten aan te trekken.

Online wervingscommunicatie

In een tweede fase werd een online luik toegevoegd: een centrale website voor alle Katoen Natie vacatures, en daaraan gekoppeld een facebookpagina, voornamelijk gericht op de jongere profielen.
Bekijk de website hier: www.katoennatie-jobs.be.