Beefeater

Grafische vormgeving events

Grafische vormgeving events

Hello, Beefeater speaking…

Beefeater Dry Gin is de absolute klassieker in de familie van London Dry Gins. Dankzij de vertrouwelijke kwaliteit is Beefeater een vaste waarde als onderdeel van de Dry Martini, bekend van James Bond films (shaken, not stirred!).

Beefeater mag dan al sinds 1862 bestaan, het merk is de laatste jaren een stuk hipper geworden dankzij een verfrissende nieuwe huisstijl, met een sterke focus op grafische elementen zoals de Union Jack en de typische wachter, de Beefeater.

Origineel display

Onlangs kwam de gin tijdelijk met een nieuwe verpakking op de markt, met de typische Engelse Union Jack kleuren. Om deze special edition wat extra in de kijker te plaatsen, maakten we een opvallend display in de vorm van de erg herkenbare Londense ‘telephone booth’.

Event ondersteuning: grafische realisaties

Beefeater wint de laatste jaren terrein in de gin-wereld, en is daarom alsmaar meer aanwezig op events en festivals. Om de branding te versterken, ontwikkelen we geregeld grafisch materiaal zoals panelen, prijslijsten, rollup banners, cocktailboekjes, posters en uitnodigingen, maar ook festivalstands en verpakkingen.